adrianna preloved collection

mickey (welcome wish)

Followers

baca dulu yer

BACA DULU YER...

1.item yang di jual adalah barangan terpakai dan juga baru, akan di nyatakan.

2. Booking boleh dibuat melalui sms (012-2792665), 3. Booking boleh dibuat selama 5 hari. After 5 hari, saya akan releasekan jike tiada sebarang permintaan tempoh lanjutan k (kalau ada sebarang masalah boleh ler bincang) waiting list ? dibenarkan... x baya lepas 5 ari mungkin anda punya (jika tiada sebarang penangguhan dr first buyer)
4. STRICTLY NOT FOR FUSSY BUYER.

5. Barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan dan saya tidak menanggung sebarang kerosakan semasa proses penghantaran
6. payment boleh di buat ke akaun MAYBANK @ CIMB, kalau nak buat payment inform me k, takut x tau sape yg dah buat payment….

p/s :

SUDI-SUDI KAN LAH SIGN IN AS FOLLOWER ADRIANNA COLLECTION...APAPUN THANKS FOR UR SUPPORT...TQVM dr....ADRIANNA COLLECTION...

selamat bershopping datang lagi

Friday, 12 August 2011

RM1, RM2 & RM3


Pengumuman… 

AdRianNa CoLLeCtiOn … tgh wat store clearance serendah RM1RM2 RM3 utk kasi clear baju2 yg lum diupload kat store.. so apa tunggu lagi.. jom serbuuu...  sume baju2 tu masih elok, Cuma kalo ada stain tu mummy kena cuci lah yer... ada yg utk basahan, ada yg cam baru & ada juga tersesat  yg masih bertag