adrianna preloved collection

mickey (welcome wish)

Followers

baca dulu yer

BACA DULU YER...

1.item yang di jual adalah barangan terpakai dan juga baru, akan di nyatakan.

2. Booking boleh dibuat melalui sms (012-2792665), 3. Booking boleh dibuat selama 5 hari. After 5 hari, saya akan releasekan jike tiada sebarang permintaan tempoh lanjutan k (kalau ada sebarang masalah boleh ler bincang) waiting list ? dibenarkan... x baya lepas 5 ari mungkin anda punya (jika tiada sebarang penangguhan dr first buyer)
4. STRICTLY NOT FOR FUSSY BUYER.

5. Barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan dan saya tidak menanggung sebarang kerosakan semasa proses penghantaran
6. payment boleh di buat ke akaun MAYBANK @ CIMB, kalau nak buat payment inform me k, takut x tau sape yg dah buat payment….

p/s :

SUDI-SUDI KAN LAH SIGN IN AS FOLLOWER ADRIANNA COLLECTION...APAPUN THANKS FOR UR SUPPORT...TQVM dr....ADRIANNA COLLECTION...

selamat bershopping datang lagi

Thursday, 18 August 2011

Wednesday, 17 August 2011

AC324 RM3


BRAND  :-  MEZZO PIANO
SIZE  :-  110  (3-4Y)
BAHU  9.5"  L  20.5"
ADA GAMBA DOG... KAT DADA.. DLM HEART SHAPE TU YER..
RM3

AC322 RM1


BRAND  :-  SPROCKETS BABY
SIZE  :-  0-3M
BAHU  7"  L  11.8"
RM1

AC321 RM2


BRAND  :-  CARTERS
SIZE  :-  NEW BORN
BAHU  6.5"  L  15.5"
KAT LEHER KUNING... MUMMY SENTAL YER..
RM2

Monday, 15 August 2011

AC309 RM2


BRAND  :-  VISION STREET WEAR
SIZE  :-  110 (4-5Y)
BAHU  12.5"  L  18.2"
RM2

STORE CLEARANCE ~ RM1, RM2 & RM3


BANYAK NAK UPLOAD... DTG ARI2 JENGUK YERRRRR.... NAK KASI CLEAR.. BARU LEH MASUK STOCK BARU. HARGA MURAH2 JER...

HARGA ~ RM1, RM2 & RM3

Friday, 12 August 2011

RM1, RM2 & RM3


Pengumuman… 

AdRianNa CoLLeCtiOn … tgh wat store clearance serendah RM1RM2 RM3 utk kasi clear baju2 yg lum diupload kat store.. so apa tunggu lagi.. jom serbuuu...  sume baju2 tu masih elok, Cuma kalo ada stain tu mummy kena cuci lah yer... ada yg utk basahan, ada yg cam baru & ada juga tersesat  yg masih bertag

AC280 RM1


BRAND  :-  PLACE
SIZE  :-  CEK UKURAN
BAHU  8"  L  17.6:"
KAIN JENIS STRECH... ADA KESAN SELEFON TAPE
RM1

Thursday, 11 August 2011

RM1, RM2 & RM3


Pengumuman… 

AdRianNa CoLLeCtiOn … nak wat store clearance serendah RM1RM2 RM3 utk kasi clear baju2 yg lum diupload kat stor.. so nanti kan yer.. sume baju2 tu masih elok, Cuma kalo ada stain2 tu mummy kena cuci lah yer... ada yg utk basahan, ada yg cam baru & ada juga tersesat  yg masih bertag

AC269 RM2


BRAND  :-  HARLEY DAVIDSON
SIZE  :-  4T
BAHU  9.9"  L  18.6"
LEH JADIK INNER...
RM2

AC260 RM2


BRAND  :-  WACOAL KIDS
SIZE  :-  100 (3-4Y)
BAHU  9.9"  L  13.6"
RM2

AC249 RM1


BRAND  :-  CHEROKEE
SIZE  :-  3T (BAHU  9.9"  L  15.8")
ADA KESAN CAT SKIT.. ZOOM PIC...
RM1

Tuesday, 9 August 2011

AC242 RM8 (B ~ K.NUR)


BRAND  :-  JUST KIDS
SIZE  :-  3-4 YRS  (BAHU 10"  L  16.4")
LEH WAT RAYA... ORG BAGI... X PENAH PAKAI
RM8

AC235 RM4


BRAND  :-  LOONEY TUNES
SIZE  :-  3T (LABUH  14.5")
WAT BASAHAN..
RM4

AC234 RM4


BRAND  :-  WINNER SPORT WEAR
SIZE  :-  M  (BAHU  10.5"  L  14.5")
BIT BERBULU...
RM4

AC231 RM4


BRAND  :-  BIZ:KID
SIZE  :-  3  (BAHU  11.5"  L  15.4")
BIT BERBULU..
RM4

AC230 RM3


BRAND  :-  CARTOON NETWORK
SIZE  :-  M  (BAHU  11"  L  15")
ADA YELLOW STAIN KAT BAHU... MUMMY CUCI YER
RM3

AC229 RM4


BRAND  :-  CARTOON NETWORK
SIZE  :-  L (BAHU  10.4"  L  14.6")
BIT BERBULU.. WAT BASAHAN
RM4

Wednesday, 3 August 2011

NEW DRESS ~ RM54


BRAND  :-  MAGIC CUBE
SIZE  :-  100 (3Y)
BAHU  10.1"  L  21.2"
NI BARU TAU... LEH WAT RAYA...BLI UTK MY DOTTER... TAPI TERBESAR PULAK
RM54