adrianna preloved collection

mickey (welcome wish)

Followers

baca dulu yer

BACA DULU YER...

1.item yang di jual adalah barangan terpakai dan juga baru, akan di nyatakan.

2. Booking boleh dibuat melalui sms (012-2792665), 3. Booking boleh dibuat selama 5 hari. After 5 hari, saya akan releasekan jike tiada sebarang permintaan tempoh lanjutan k (kalau ada sebarang masalah boleh ler bincang) waiting list ? dibenarkan... x baya lepas 5 ari mungkin anda punya (jika tiada sebarang penangguhan dr first buyer)
4. STRICTLY NOT FOR FUSSY BUYER.

5. Barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan dan saya tidak menanggung sebarang kerosakan semasa proses penghantaran
6. payment boleh di buat ke akaun MAYBANK @ CIMB, kalau nak buat payment inform me k, takut x tau sape yg dah buat payment….

p/s :

SUDI-SUDI KAN LAH SIGN IN AS FOLLOWER ADRIANNA COLLECTION...APAPUN THANKS FOR UR SUPPORT...TQVM dr....ADRIANNA COLLECTION...

selamat bershopping datang lagi

Thursday, 26 May 2011

MAY-12 RM12






BRAND  :-  MOTHER CLUB
BAHU  15.2"  l  27"
SIZE  M
NI BLOUSE 4 PREGNANT MUM YER... ADA WARNA MERAH KAT BEBERAPA BAHAGIAN BAJU... WARNA BAJU LAIN TURUN WAKTU BASUH... WAT PAKAI KAT UMAH JER
RM12