adrianna preloved collection

mickey (welcome wish)

Followers

baca dulu yer

BACA DULU YER...

1.item yang di jual adalah barangan terpakai dan juga baru, akan di nyatakan.

2. Booking boleh dibuat melalui sms (012-2792665), 3. Booking boleh dibuat selama 5 hari. After 5 hari, saya akan releasekan jike tiada sebarang permintaan tempoh lanjutan k (kalau ada sebarang masalah boleh ler bincang) waiting list ? dibenarkan... x baya lepas 5 ari mungkin anda punya (jika tiada sebarang penangguhan dr first buyer)
4. STRICTLY NOT FOR FUSSY BUYER.

5. Barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan dan saya tidak menanggung sebarang kerosakan semasa proses penghantaran
6. payment boleh di buat ke akaun MAYBANK @ CIMB, kalau nak buat payment inform me k, takut x tau sape yg dah buat payment….

p/s :

SUDI-SUDI KAN LAH SIGN IN AS FOLLOWER ADRIANNA COLLECTION...APAPUN THANKS FOR UR SUPPORT...TQVM dr....ADRIANNA COLLECTION...

selamat bershopping datang lagi

Monday, 25 April 2011

4B1-82 RM8




BRAND  :-  OLD NAVY (BAJU MANDI)
LABUH  14.6"
SIZE  2T
CANTIK LAGI.... CUMA KAT TULISAN KUNING TU ADA PECAH SKIT...LUPA AMIK GAMBA... ADA KESAN MERAH CAM GAMBA 2
RM8